Kako povezati spalnico in kopalnico

Kategorije Uncategorized
kopalniško pohištvo

Danes se zdi tako vsakdanje, a so bile spalnice z lastno kopalnico do nekaj desetletij luksuz, vreden najboljših hotelov. Stvari so se zelo spremenile in dandanes je težko najti nov dom, v katerem glavna spalnica nima neposrednega dostopa do kopalnice. V resnici ne gre samo za velike in razkošne hiše, tudi v najmanjših hišah je kopalnica v spalnici lahko idealna rešitev za težave.

Čeprav je kopalnica v spalnici nudi toliko stilov in možnosti: steklene stene, drsna vrata, nizke stene, neprepustni prostor,kopalniško pohištvo, … morate vedeti, kako na praktičen, izviren in funkcionalen način vključiti kopalnico v spalnici, kar vam bo ponudilo popoln izkoristek prostora.

Eden najbolj luksuznih trendov v integriranih kopalnicah so steklene kocke, pri katerih je kopalnica izolirana fizično, ne pa vizualno. Vmesna in bolj dostopna možnost za to je tisto, kar lahko vidimo na tej sliki. Prostor za tuširanje je izoliran s stekleno predelno steno, prav tako tudi toaletni prostor, ki je zaprt s prosojnimi drsnimi steklenimi vrati, medtem ko je območje stranišč odprto za spalnico.

Ena od možnosti, ki je pritegnila našo pozornost, je ta velika spalnica, kjer je za ločitev obeh prostorov uporabljena pol stene. Po eni strani stena služi kot vzglavje postelje, na drugi pa daje potrebno zasebnost polne kopalnice. Ker kopalnica ni zaprta za steno, naravna svetloba iz spalnice ohranja kopalnico preveč osvetljeno in svežo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja